Ecomaxx Fuels

Motor cykler

Ecomaxx Bike Fuel er en blyfri alkylate benzin med lang holdbarhed til alle motorcykler og ATV`er, der bruger almindelig benzin.
Ren benzin uden ethanol så der ikke sker skade og motoren starter altid! Derfor er det den ideelle benzin til vinteropbevaring.

Når motoren står stille i længere tid, kan almindelig benzin angribe brændstof systemet. Almindelig benzin indeholder komponenter, der kan angribe metaller såsom aluminium, kobber og messing. Oxider af disse metaller aflejrer sig og forårsager tilstopninger i brændstof systemet.

Derudover kan der også dannes aflejringer i brændstof systemet, som skyldes dannelse af gummi og bakterievækst. Det medfører, at motoren ikke længere starter godt og den ofte går uregelmæssig.

Desuden øger Ecomaxx Bike Fuel motorydelsen og forbrænder ekstremt rent som betyder en længere holdbarhed for motoren.  Det er en 100 oktan  ren fuel

FOR DELE

PRI SER

 • Ecomaxx bike Fuel 2 430 kr.

  10 liter blandet med 2,5 % Ecomaxx olie

 • Ecomaxx Bike Fuel 2 820 kr.

  20 liter blandet med 2,5 % Ecomaxx olie

 • Ecomaxx Bike Fuel 4 410 kr.

  10 liter Ren benzin oktan 100

 • Ecomaxx bike Fuel 4 800 kr.

  20 Liter. Ren benzin oktan 100

 • Ecomaxx Classic Bike Fuel 2 430 kr.

  10 liter blandet med 1,75 % Ecomaxx olie

 • Ecomaxx Classic Bike Fuel 2 820 kr.

  20 liter blandet med 1,75 % Ecomaxx olie

Vinter Opbevaring

Ecomaxx Fuel er holdbar i over 3 år. Motoren starter altid, fordi benzinens kvalitet opretholdes i lang tid! Selv efter et langt vinterstop. Desuden angribes karburatorens materialer og indsprøjtningsdyserne ikke.

Derfor anbefaler vi at påfylde tanken med Ecomaxx Fuel før vinteropbevaringen.